Fidez Recruitment
voor kandidaten

Bemiddelaar tussen kandidaat en opdrachtgever

Fidez Recruitment voor kandidaten

Bemiddelaar tussen kandidaat en opdrachtgever

Wij treden op als bemiddelaar om namens onze opdrachtgevers gekwalificeerde professionals te vinden voor uiteenlopende rollen en sectoren. Wij werken nauw samen met onze klanten om goed inzicht te verkrijgen aan welke criteria een kandidaat moet voldoen. Hierdoor kunnen wij jou helpen in de voorbereiding van een sollicitatiegesprek om zo beter voorbereid te zijn op het gesprek bij de opdrachtgever. Wij behartigen daarbij jouw belangen en door een goed interview kunnen wij opdrachtgevers een uitstekend beeld schetsen van jouw persoonlijkheid en capaciteiten. Wij hebben een achtergrond in Recruitment en HR en weten hoe het is om werkzaam te zijn in jouw vakgebied.

Wij beschikken over inzicht in de markt en helpen je graag bij de ontwikkeling van jouw carrière.

Wij nodigen kandidaten met een relevante achtergrond in HR of Recruitment graag uit om contact met ons op te nemen, ook als wij op dit moment geen passende vacature beschikbaar hebben.

Loopbaan- en sollicitatieadvies

Heb je vragen over uw jouw carrière? Of ben je op zoek naar advies bij het opstellen van een goed cv of naar wil je tips en advies over solliciteren? Ook dan bent u ben je bij Fidez Recruitment aan het juiste adres. Wij bieden zowel loopbaan- als sollicitatieadvies. Wij geven hier graag in een persoonlijk gesprek meer informatie over. Ook verzorgen wij outplacementtrajecten in overleg met jouw werkgever.