Fidez Recruitment
voor opdrachtgevers

Wij hebben de juiste kandidaten
voor u gevonden

Fidez Recruitment voor opdrachtgevers

Wij hebben de juiste kandidaten
voor u gevonden

Wij brengen uitvoerig in kaart waar talent zich bevindt en wij benaderen actief kandidaten voor de vacature of interim opdracht. Wij hebben een groot bestand met HR & Recruitment Professionals en maken daarnaast gebruik van ons eigen netwerk. Wij weten juist ook dat talent te bereiken dat niet (actief) op zoek is naar een nieuwe baan.

Onze expertise stelt ons in staat om doeltreffend te adviseren. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers graag in het hele werving en selectietraject.

Wij werven kandidaten via ons eigen netwerk, Social media, jobboards en actieve search.

Wij interviewen alle kandidaten persoonlijk en wij doen op verzoek ook een referentiecheck. Indien gewenst maken wij verdere afspraken over activiteiten zoals het inzetten van een assessment.

Uiteraard houden wij onze opdrachtgevers op de hoogte van de voortgang van de procedure tot de kandidaat in dienst treedt. En uiteraard volgen wij de kandidaat gedurende de eerste periode van het dienstverband. Dit om de kwaliteit te borgen.

Wij gaan uitsluitend opdrachten aan waarvan wij overtuigd zijn dat wij deze tot volle tevredenheid kunnen realiseren.

Overige dienstverlening

Door onze gedegen kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij medewerkers die boventallig zijn geraakt, of die door een andere reden niet meer passen binnen de organisatie en waarbij besloten is om afscheid te gaan nemen, begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan. Wij gaan samen met de kandidaat aan de slag om de arbeidsmarkt opnieuw te betreden. Dat gaat van het in kaart brengen van de mogelijkheden, tot het opstellen van een goed cv, solliciteren, vacatures vinden en het voorbereiden van de medewerker voor het voeren van sollicitatiegesprekken. Doel van outplacement is het zelfstandig maken van de kandidaat, zodat deze uiteindelijk zelf in staat is om succesvol op zoek te gaan naar een nieuwe baan, als dat gedurende het traject toch nog niet is gelukt.