Introductie

Heb jij ervaring in recruitment- of detachering? Begin je graag je werkdag om het verschil te willen maken? Om waarde toe te voegen aan de carrière van een ander? Dat ben jij een echte match met onze opdrachtgever. 

Organisatie

Onze opdrachtgever is een recruitment- en detacheringsbureau. Al bijna 20 jaar matchen ze professionals aan bedrijven. Van starters op de arbeidsmarkt tot en met directieniveau. Hierbij hebben zij zich gespecialiseerd in de vakgebieden; Credit Management, Data & Proces en Finance & Control. 

Bij onze opdrachtgever werken mensen die graag het verschil willen maken. Die waarde toevoegen door het maken van een echte match, tussen persoon en bedrijf. Gastvrijheid en plezier maken zit in het DNA. Het ontwikkelen en verbinden van professionals in nichemarkten is hetgeen zij doen. Waarbij ze verwachtingen willen waarmaken op basis van de kernwaarden; vertrouwen, ondernemerschap en geluk. 

Het team is kleinschalig opgezet, de lijnen zijn in ieder geval kort en de communicatie transparant.

Gun je niet alleen jezelf, maar een ander ook een glansrijke carrière? Dan moet je bij onze opdrachtgever komen werken! 

Functie

Je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om succesvol te zijn op een manier die bij je past. Met jouw persoonlijkheid en aanpak weet je contact te maken, te onderhouden en ervoor te zorgen dat je de juiste kandidaat werft voor de klanten van onze opdrachtgever. 

Je zoekt en spreekt de best beschikbare talenten die (latent) op zoek zijn een nieuwe baan. Vanuit die kandidaten creëer jij samen met jouw collega’s van sales nieuwe kansen. 

Een positie in de organisatie met een duidelijk groeiperspectief. Je komt in een team van ervaren collega’s die graag samen winnen. Er is een duidelijke focus die ervoor zorgt dat jullie samen de werving en selectie of interim divisie verder laten groeien en door-ontwikkelen.  

Functie-eisen

Je hebt ervaring in recruitment- of detachering;

Je beschikt over hbo werk/denkniveau; 

Je hebt interesse in de doelgroep credit management en / of Finance & Control en de wil om je daar verder in verdiepen, ervaring met deze doelgroep is niet nodig;

Verder ben je sociaal en communicatief vaardig, representatief en ambitieus; 

Heb je het lef om de telefoon te pakken en zaken gewoon te regelen;

Enige ervaring met wervingskanalen zoals LinkedIn en Job-boards;

Je bent handig met systemen en bij voorkeur heb je ook al met een recruitment-systeem gewerkt.

Aanbod

Het salaris begint bij € 2700,= (afhankelijk van ervaring) en dit kan doorgroeien naar ca. € 4.500 bruto per maand. 

Je deelt mee in het operationele resultaat van de onderneming; 

Mobiele telefoon en een laptop van de zaak omdat je ook thuis mag werken;

Pensioen en 25 vakantiedagen;

Als je doorgroeit naar een sales- of senior functie dan behoort een auto of mobiliteitsvergoeding tot de mogelijkheden. 

Inlichtingen

Marina Lauer 

Sollicitatie

Graag ontvangen wij jouw cv of LI profiel via de knop solliciteren. Wij nemen dan op korte termijn contact met je op om jouw motivatie en wensen te bespreken. En uiteraard zullen wij je dan ook meer vertellen over onze opdrachtgever.