Introductie

Als je op zoek bent naar een mooie stap in jouw carrière in de arbeidsbemiddeling dan past deze functie perfect bij jou. Onze opdrachtgever zoekt namelijk een collega die zich verder wil ontwikkelen en die de ambitie heeft mee te bouwen aan het verdere succes van de vestiging Enschede. De nadruk in de functie ligt op het verder uitbouwen van de klanten en het binnenhalen van nieuwe opdrachtgevers. Ook ga je samen met het team de internationale werving verder oppakken. Onze opdrachtgever werft technische kandidaten in o.a. Zuid-Afrika. Misschien ga jij komend jaar wel mee naar Kaapstad voor het voeren van gesprekken. Ook wordt de hele mobiliteit inclusief huisvesting voor deze kandidaten verzorgd. Onze opdrachtgever is actief in de detachering en deta-vast werving van kandidaten met een technisch profiel.

De wereld van de arbeidsbemiddeling is voor jou bekend terrein. Je bent in staat om het beste uit jezelf, de opdrachtgevers en de medewerkers te halen. Je wordt gelukkig als je de juiste kandidaten met de juiste opdrachtgevers weet te matchen. Tot slot ben weet je plannen om te zetten in concrete acties en resultaten. Je herkent jezelf in de kernwaarden: ondernemend, zelfbewust en betrokken.

Organisatie

Als Managing Consultant bij onze opdrachtgever ben je dagelijks actief binnen de prachtige wereld van techniek en arbeidsbemiddeling. Opdrachtgevers zijn bedrijven in de high tech, bouw, infra, lab, food en maak-industrie. Je hebt affiniteit met techniek, ervaring in die sector is mooi meegenomen, maar zeker geen must. De sfeer is open en informeel en je krijgt veel vrijheid. 

Functie

Een hele leuke, ondernemende en afwisselende functie. Je voert sollicitatiegesprekken met technische kandidaten, onderhoudt klant relaties en bouwt aan nieuwe partnerships. Je Verder geef je loopbaanadvies aan technici en bezoek je jouw relaties, waaronder een paar toonaangevende namen en bezoek je gedetacheerde medewerkers op de werkvloer. In al deze facetten laat je jouw kwaliteiten en enthousiasme zien. Je hebt dus tegelijkertijd de pet op van Accountmanager, Recruiter en Fieldmanager.

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde hbo opleiding;
 • Bijvoorkeur enige ervaring in de arbeidsbemiddeling. 
 • Commercieel gedreven.
 • Je beschikt over een gedreven instelling en bent communicatief vaardig;
 • Een doener die denkt in kansen en oplossingen en je doet wat je belooft;
 • Je bent met jouw enthousiasme en doorzettingsvermogen de klant & kandidaten optimaal van dienst

Aanbod

Wat heeft onze opdrachtgever te bieden?

 • Een prettige, informele werkomgeving met veel ambitie, uitdaging, verantwoordelijkheid en dynamiek;
 • Vast salaris waarbij je kunt groeien van € 2.500,= tot ca. € 4.000,-, afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Leaseauto en telefoon. Deze mag je natuurlijk ook privé gebruiken;
 • Een goede bonusregeling met individuele en team doelstellingen;
 • Een goede balans tussen privé en werk, met o.a. 25 vakantiedagen en 5 werkgeversdagen;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief;
 • De mogelijkheid om je verder te ontwikkelen doormiddel van cursussen en opleidingen;
 • Een contract met uitzicht op een vast dienstverband;

Het allerbelangrijkste: jouw collega’s. Een hechte club; dat merk je vooral tijdens de gezellige gezamenlijke lunches, feestjes en activiteiten.

Inlichtingen

Marina Lauer, zie contactgegevens op onze website

Sollicitatie

Graag ontvangen wij jouw cv via de knop “solliciteren” of stuur een mailbericht. Contact leggen via LinkedIn mag ook.