Introductie

Ga jij er bij onze opdrachtgever voor zorgen dat de processen en werkzaamheden binnen de front- en back-office efficiënter worden ingericht? Krijg jij energie van het verbeteren van de work-flow? En weet je daarbij ook goed hoe je zaken in het systeem voor je kunt laten werken? Dan is dit echt een hele mooie functie voor je. 

Organisatie

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een grote holding. Ze zijn actief in de zakelijke dienstverlening en groeien nog steeds. De sfeer is open, op vrijdag is er altijd een gezellige borrel. Medewerkers zijn veelal al lang werkzaam en het verloop is laag.

Functie

Voor deze functie is het belangrijk dat je affiniteit met geautomatiseerde systemen en processen hebt. Je bent efficiënt en zoekt steeds naar manieren om zaken beter te laten verlopen. In de back-office worden afspraken met klanten vastgelegd in het systeem, worden offertes gemaakt, gefactureerd en de hele planning voor de buitendienst wordt geregeld. 

Functie-eisen

Een afgeronde hbo/bachelor opleiding

Ervaring met geautomatiseerde systemen en het verbeteren van werkprocessen

Een stevige persoonlijkheid

Goede sociale vaardigheden

Efficiënt en resultaatgericht

Aanbod

Een mooie fulltime functie waarbij je veel ruimte krijgt voor initiatief. De mogelijkheid om door te groeien naar een teamleadfunctie. Een salaris tot ca. € 4000,= bij aanvang, afhankelijk van jouw ervaring.

Inlichtingen

Marina Lauer 

Sollicitatie

Graag ontvangen wij jouw reactie via de knop “solliciteren” onderaan deze vacature.