Introductie

Voor van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een kandidaat voor een hele mooie brede allround kantoorfunctie. Samen met het hoofd binnendienst, de salesmanager en de directeur vorm je de binnendienst van de organisatie. 

Organisatie

Onze opdrachtgever maakt onderdeel uit van een grotere holding, je werkt dus tegelijk bij een leuk klein bedrijf, maar wel met de zekerheid van een grote organisatie.

Functie

Je doet dus alles wat niet met het externe proces te maken heeft. Administratie, facturatie, offertes maken en opvolgen, e-mail afhandeling, telefoon, maar ook alles wat verder op kantoor moet gebeuren.Wij zoeken een kandidaat die zelf van aanpakken weet, die het leuk vindt om verschillende taken op te pakken. Je krijgt ook veel ruimte in voor eigen inbreng. 


Functie-eisen

mbo+ / hbo werk/denk niveau

Je pakt zaken snel op

Accuraat

Leergierig

Flexibel

Goede beheersing van de Nederlandse taal en woord en geschrift

Zelfstandigheid

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een leuke baan in een plezierig team. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever, Fidez Recruitment doet de werving en selectie. Het salaris is in overleg, afhankelijk van je ervaring en zal ongeveer tussen de 2800 en max. 4000 bruto op basis van 40 uur zijn (afhankelijk van ervaring). Verder hebben ze een uitstekende pensioenregeling, reiskostenvergoeding (vanaf 10 km) 25 vakantiedagen. Wij zoeken een kandidaat die 24 uur per week beschikbaar is. 

Inlichtingen

Marina Lauer, zie contactgegevens op onze website

Sollicitatie

Via de knop solliciteer of stuur een e-mail.