Introductie

Voor het directieteam van onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een ervaren management ondersteuner. Het is een hele brede functie waarbij je voor vier directieleden werkt. 

Organisatie

Onze opdrachtgever voert als onafhankelijke instelling inspecties uit voor bedrijven die in aanmerking willen komen voor certificering. Binnen de holding zijn ca. 800 medewerkers werkzaam, waarvan ruim 100 vanuit Geldermalsen. Je werkt voor het directieteam van de verschillende bedrijfsonderdelen.

Functie

Als Management Ondersteuner is geen dag voor jou hetzelfde! Jij regelt van alles voor de directieleden, en bent hun rechterhand. Deze diverse werkzaamheden zorgen voor een zeer afwisselende baan. Ontzorg jij graag anderen, en zie jij het werk liggen? Ben jij proactief ingesteld, oplossingsgericht met een hands-on mentaliteit? Dan past deze functie bij jou.

Je biedt organisatorische, secretariële en administratieve ondersteuning aan de directieleden. Jij bent hun rechterhand, en zorgt ervoor dat alles voor ze geregeld wordt. Bepaalde werkzaamheden neem jij proactief uit handen, en je ontzorgt ze hierdoor. Je bewaakt processen en zorgt voor de monitoring hiervan.

Verder ben jij het gezicht van de organisatie. Jij zorgt ervoor dat bezoekers zich welkom voelen bij hun ontvangst. Binnenkomende telefoontjes pak jij op, en zet je zo nodig intern door naar collega’s. Ook beheer je diverse mailboxen.

Naast deze werkzaamheden, zal jij t/m eind augustus het sollicitatieproces oppakken. Dit gedurende de afwezigheid van de Recruiter tijdens haar zwangerschaps- en bevallingsverlof.

Functie-eisen

Minimaal een HBO diploma.

Minimaal 2 jaar relevante werkervaring binnen een dynamische omgeving.

Integriteit is in deze rol erg belangrijk.

Je hebt een proactieve instelling, ziet het werk liggen en kan schakelen tussen werkzaamheden.

Representatieve uitstraling, klantvriendelijk en jij hebt geen moeite met het aannemen van de telefoon.

Hands-on mentaliteit en jij stelt je flexibel op.

Aanbod

Een dynamische functie voor 32-40 per week (minder uren niet mogelijk). Een mooie werkplek met fijne collega’s, voldoende uitdaging en mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. En uiteraard een prima salaris.

Inlichtingen

Marina Lauer

Sollicitatie

Marina Lauer via de knop “solliciteren” Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.