Introductie

Onze opdrachtgever is een grote, internationale organisatie met meerdere locaties in Nederland. Je werkt vanuit het Nederlandse hoofdkantoor in Spijkenisse, op een van de locaties in Nederland en/of vanuit huis. 

Organisatie

In Nederland zijn ca. 2000 medewerkers werkzaam. Je werkt in een team van 3 recruiters en samen zorg je voor de invulling van alle landelijke vacatures van technische functies tot stafrollen. 

Functie

Je bent  samen met jouw collega-recruiters verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces van het hoofdkantoor van onze opdrachtgever en de diverse bedrijfsonderdelen in Nederland.

Naast wervingsactiviteiten ben je ook betrokken bij het verdere selectieproces en je onderhoudt de contacten met de kandidaten voor het plannen van gesprekken, assessments en je doet zelf de eerste (telefonische) gesprekken.

Verder draag je zorg voor de administratieve afhandeling van het recruitmentproces.

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die echt hart heeft voor recruitment en die het ook leuk vindt om operationeel en hands-on bezig te zijn.

Functie-eisen

hbo werk/denkniveau. 

Je hebt al enige ervaring opgedaan binnen recruitment en bij voorkeur in het searchen.

Je bent creatief in het bedenken van nieuwe manieren om de doelgroep te bereiken.

Verder beschikt je over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Je woont bij voorkeur in de omgeving van Spijkenisse / Rotterdam. Het is ook mogelijk om grotendeels remote te werken, of om te werken vanuit een van de andere locaties in Nederland. Dan ben je bereid om zo nu en dan aanwezig te zijn in Spijkenisse.

Aanbod

Een fulltime functie binnen een mooie en groeiende internationale omgeving

Inlichtingen

Marina Lauer

Sollicitatie

Graag ontvangen wij jouw cv en korte motivatie voor de functie via de knop “solliciteren” onderaan deze vacature.

Fidez Recruitment is verantwoordelijk voor de werving en selectie, wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Zie ook de privacyverklaring op onze website.