Introductie

Ben jij iemand die: affiniteit heeft met cijfers, onderzoekend is, met plezier wet- en regelgeving doorspit en stevig in zijn/haar schoenen staat? Ben je nu werkzaam binnen bijvoorbeeld de accountancy, salarisadministratie, financiële administratie of back-office binnen de uitzendsector? En zoek je een betere werk/privé balans of een mooie nieuwe uitdaging? Voor onze opdrachtgever zijn wij door groei van de organisatie op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van Inspecteur/Auditor Certificering.

Organisatie

Onze opdrachtgever voert als onafhankelijke organisatie inspecties uit voor bedrijven die in aanmerking willen komen voor een keurmerk van de Stichting Normering van de Arbeid (SNA).

Functie

Een nieuwe dag, een nieuwe omgeving, een nieuwe kans om dat te doen waar je het best in bent: jouw bijdrage leveren aan een eerlijke en transparante arbeidsmarkt. Hoe? Door de administratie te controleren van een ondernemer. En hem zo te ondersteunen in het eerlijk zaken doen.

Hoe ziet jouw dag eruit? Vandaag is jouw werkplek een kantoor in een middelgroot uitzendbureau. Je begint met een kop koffie, terwijl je bij de klant polst hoe het gaat met zijn bedrijf. Samen nemen jullie enkele punten door, die de basis vormen van jouw controle vandaag.

Na dit gesprek begin je met het toetsen van zijn personeels-, salaris- en financiële administratie conform het SNA Keurmerk (NEN 4400-1) en bekijk je of de desbetreffende cao correct wordt naleeft. Je controleert aangiften en afdrachten voor loonheffingen en omzetbelasting. Tussendoor informeer je de klant over de voor hem relevante wet- en regelgeving.

Aan het eind van de dag bel je vanuit de auto met een collega die eveneens op de terugweg is van een inspectie. Even bijpraten. Je keert huiswaarts met een tevreden gevoel. Je hebt de klant kunnen helpen door hem te wijzen op eventuele onjuistheden in zijn administratie. En hem uitgelegd hoe hij deze dient te corrigeren om nare (financiële) gevolgen te voorkomen.

Hoe morgen eruitziet? Dan duik je in de boeken bij een net gestarte detacheerder. En heb je een nieuwe kans om dat te doen waar jij het best in bent.

Functie-eisen

Je beschikt minimaal over een afgeronde HBO opleiding, bijvoorbeeld in een financiële of economische richting en je hebt een aantal jaar relevante ervaring binnen payroll, finance of de accountancy. Je bent nauwkeurig, analytisch ingesteld en bent cijfermatig sterk. Verder beschik je over doorzettingsvermogen en ben je leergierig en communicatief vaardig.

Als inspecteur heb je geen bezwaar tegen reizen, maar je werkt zo veel mogelijk in je eigen regio. De regio’s zijn niet vastomlijnd. Je wordt zo efficiënt mogelijk bij klanten ingepland. Je bent in staat om zelfstandig te werken.

Permanente educatie is een belangrijk onderdeel van je functie, je blijft graag op de hoogte van alle veranderingen en ontwikkelingen op het gebied van relevante wet- en regelgeving. 

Aanbod

Onze opdrachtgever biedt een goed salaris. Verder krijg je goede ontwikkel-mogelijkheden en kansen om door te groeien. Omdat je als inspecteur/auditor naar klanten gaat, krijg je de beschikking over een leaseauto.

Je bent 30 tot 40 uur beschikbaar, waarvan je 1 werkdag (je werkt dan bij ft 4 of bij pt 3 dagen op locatie) in de week thuis of zo nu en dan op kantoor werkt om dossiers en rapportages uit te werken. 

Als je begint wordt je uitgebreid begeleid en ingewerkt. 

Inlichtingen

Marina Lauer (zie contactgegevens op onze website). 

Sollicitatie

Reacties met cv en een korte motivatie voor de functie, ontvangen wij graag via de button “solliciteren” onderaan deze vacature. Een online-assessment maakt onderdeel uit van de procedure bij onze opdrachtgever.