Introductie

Onze opdrachtgever is een grote multinational met diverse locaties in Nederland. Voor een van deze locaties zijn wij op zoek naar een ervaren HR medewerker voor de HR Administratie van een van de bedrijfsonderdelen. 

Organisatie

Onze opdrachtgever onderhoudt wereldwijd een netwerk met ca. 100.000 werknemers. Dat doen ze met verschillende bedrijfsonderdelen die actief zijn op verschillende vakgebieden van onderzoek en advisering. In Nederland zijn ca. 2000 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor is in Spijkenisse. 

Functie

Alles wat er moet gebeuren binnen de HR administratie ga je zelfstandig oppakken. Van ziekmeldingen, verlof, arbeidsovereenkomsten, rapportages, administratie rond in- door- en uitstroom, bevestigingen van wijzigingen, maar ook de eerstelijns HR vragen over bijvoorbeeld contracten, verlof, het fietsplan, of arbeidsvoorwaarden, pak je op. Je maakt onderdeel uit van het team van de HR administratie op het hoofdkantoor. 

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een ervaren HR medewerker die naast de HR administratie ook graag ook operationeel actief is. Je kunt goed zelfstandig werken. Je beschikt minimaal over een afgeronde mbo-4 opleiding en ervaring binnen een administratieve (HR of vergelijkbare) functie.

Aanbod

De functie is fulltime, maar 28-32 uur is ook mogelijk. Onze opdrachtgever heeft goede arbeidsvoorwaarden en biedt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen. Het salaris is bij aanvang max. € 3.200,= obv 40 uur. 

Inlichtingen

Marina Lauer. Zie contactgegevens op onze website.

Sollicitatie

Graag ontvangen wij jouw cv via de knop “solliciteren” wij nemen dan zsm contact met je op.