Introductie

Onze opdrachtgever is een grote multinational met diverse locaties in Nederland. Voor een van deze locaties zijn wij op zoek naar een ervaren HR medewerker voor de HR Administratie van de locatie Hoogvliet. In Hoogvliet zijn ca. 300 medewerkers werkzaam.

Organisatie

Onze opdrachtgever onderhoudt wereldwijd een netwerk met ca. 100.000 werknemers. Dat doen ze met verschillende bedrijfsonderdelen die actief zijn op verschillende vakgebieden van onderzoek en advisering. In Nederland zijn ca. 2000 medewerkers werkzaam. Het hoofdkantoor is in Spijkenisse. Jij komt te werken bij een van de bedrijfsonderdelen in Hoogvliet, waar je samenwerkt met de HR Business Partner en de recruiter van die locatie. 


Functie

Alles wat er moet gebeuren binnen de HR administratie ga je zelfstandig oppakken. Van ziekmeldingen, verlof, arbeidsovereenkomsten, rapportages, administratie rond in- door- en uitstroom, bevestigingen van wijzigingen, maar ook de eerstelijns HR vragen pak je op. Omdat het bedrijfsonderdeel recentelijk door onze opdrachtgever is overgenomen, ga je ook te maken krijgen met de overgang van Polaris naar Afas. Het is dan ook handig als je goed kunt omgaan met HR systemen. Als dat met Afas is dan is dat een mooie plus, maar geen must. De payroll is ergens anders belegd. Je werkt op afstand samen met jouw collega’s op het hoofdkantoor. Je bent dan ook wel bereid om zo nu en dan ook daar aanwezig te zijn.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een ervaren HR medewerker die naast de HR administratie ook graag ook operationeel actief is. Je hebt een HBO werk/denk niveau en kunt dat aantonen door middel van diploma(‘s) en ervaring.

Aanbod

De functie is voor 32-40 uur. Onze opdrachtgever heeft goede arbeidsvoorwaarden en biedt de mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

Inlichtingen

Marina Lauer. Zie contactgegevens op onze website.

Sollicitatie

Graag ontvangen wij jouw cv via de knop “solliciteren” wij nemen dan zsm contact met je op.