Introductie

(Deze vacature staat even on hold tot nader order) Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een ervaren HR Business Partner die de nodige energie met zich meebrengt en die de ambitie heeft om op termijn door te groeien naar een HR verantwoordelijke rol. Als HR Business Partner fungeer je als sparringpartner binnen het aan jouw toegewezen deel van de organisatie.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote internationale speler in de industriële dienstverlening. Met meerdere vestigingen in diverse Europese landen een organisatie van formaat. De organisatie is door uitbreiding en overnames in beweging en in ontwikkeling.

Functie

Je adviseert, begeleidt en ondersteunt managers op diverse HR gebieden waaronder doorstroom en uitstroom van personeel, arbeidsvoorwaarden, ontwikkeling, ziekteverzuim, conflicthantering en personeelsplanning. Je signaleert daarbij verbeterkansen binnen de organisatie en creëert hiervoor draagvlak bij managers.

Functie-eisen

Je beschikt over een hbo/wo werk- en denkniveau. Minimaal een afgeronde hbo-opleiding en je hebt een groei in ontwikkeling laten zien in jouw laatste functies. Daarbij ben je ambitieus en heb je de wil om door te groeien.

Je beschikt over minimaal vier jaar relevante werkervaring binnen HR en je hebt ervaring binnen een een grotere (bij voorkeur corporate, internationale) organisatie.

Je bent communicatief zeer sterk, kunt goed overtuigen en je durft ook tegengas te geven.

Je bent flexibel in het reizen naar diverse locaties en je bent een echte aanpakker.

Aanbod

Een mooie en stevige HR rol binnen een dynamische organisatie, waarin je kan meebouwen aan de organisatie in beweging. Het betreft een fulltime functie (36-40 uur)

Onze opdrachtgever biedt een uitstekend salaris, goede secundaire voorwaarden waaronder een lease-auto en bonusregeling (10-20%) en de mogelijkheid en verantwoordelijkheid om je eigen werk te plannen waaronder flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.

Inlichtingen

Marina Lauer, zie de contactgegevens op onze website

Sollicitatie

Marina Lauer, via de knop “solliciteren” Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact op.