Introductie

Je gaat het management van een aantal bedrijfsonderdelen ondersteunen bij het uitvoeren van de HR taken. 

Organisatie

Onze opdrachtgever is dynamisch en er werken enthousiaste professionals. De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door een informele sfeer met een laagdrempelig karakter. De verschillende bedrijfsonderdelen hebben behoefte aan de ondersteuning op gebied van HR. 

Functie

Je bent verantwoordelijk voor alle HR taken binnen de organisatie. Het betreft een hele brede en generalistische HR functie. Je bent samen met het management verantwoordelijk voor HR. Van verzuim, arbeidsrechtelijke aangelegenheden tot de ontwikkeling van medewerkers. Ook pak je projecten op zoals het opzetten van een onboarding programma. Daarnaast coördineer je zaken rond recruitment zoals het plannen van gesprekken, aanvragen van assessments, contacten onderhouden met externe partijen etc. Je pakt zelfstandig zaken op. Bent een goede gesprekspartner voor het management. Je wordt ondersteunt door een HR medewerker voor de meer administratieve HR zaken.

Functie-eisen

•  Hbo-niveau, een online-assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

• Relevante ervaring binnen een HR adviesfunctie

• Communicatief vaardig

• Verder ben jij proactief ingesteld, neemt initiatief en bent positief ingesteld.

Aanbod

De functie is fulltime, of voor minimaal 32 uur in te vullen

•      Je krijgt een warm welkom binnen een gezellig team van professionals!

•      Uitzicht op een vast dienstverband

•.     Een goed maandsalaris (van ca. € 3.000,= tot ca. € 4.500,= op basis van jouw kennis en ervaring

*      Een leaseauto, mobiele telefoon en laptop

•      Jouw standplaats is Geldermalsen en daarnaast ben je ook met enige regelmaat te vinden op de andere locaties van onze opdrachtgever

Een Collectieve Pensioenvoorziening, met 50% premie betaald door de werkgever

Een bijzondere werkplek in een karakteristiek monumentaal pand, waar je kunt werken met twee beeldschermen aan een in hoogte verstelbaar bureau.

Maar dit is natuurlijk niet alles!

Elke vrijdag zijn er gezellige vrijdagmiddagborrels, waarbij je altijd kan aansluiten. Ook worden er diverse bedrijfsfeesten georganiseerd, zoals de jaarlijkse BBQ en het zomer-/winterfeest. Via ons uitgebreide vitaliteitsprogramma mag je deelnemen aan bijvoorbeeld zwem- en hockeyclinics. 

Wil jij je verder ontwikkelen door middel van een opleiding of een training? Dit kan! Geef het aan en er wordt direct met je meegedacht. Ook zijn er volop doorgroeimogelijkheden, want door onderdeel te zijn van een grote holding worden veel deuren voor je geopend.

Inlichtingen

Meer informatie of direct reageren?

De werving en selectie voor deze vacature is exclusief uitbesteed aan Fidez Recruitment, Marina Lauer. Zij is te bereiken via telefoonnummer +31 (0) 64310037 of via e-mail m.lauer@fidez.nl

Fidez Recruitment is o.a. gespecialiseerd in de werving en selectie van HR en Recruitment-professionals. 

Sollicitatie

Je kunt je cv sturen via de knop solliciteren onderaan deze vacature, of neem contact met ons op via LinkedIn of mail. Wij nemen dan op korte termijn contact met je op.