Introductie

Onze opdrachtgever is een grote, internationale technische organisatie met meerdere locaties in Nederland. Je werkt vanuit een van de kantoren in Heeswijk Dinther en je bent bereid om ook met enige regelmaat de locaties in Limburg te bezoeken. Daarnaast ben je zo nu en dan aanwezig op het hoofdkantoor in Spijkenisse. Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor het recruitmentteam in Spijkenisse. 

Organisatie

In Nederland zijn ca. 2000 medewerkers werkzaam. Je werkt in een team van 3 recruiters op het hoofdkantoor en nog 1 recruiter in het Zuiden van Nederland. Samen zorg je voor de invulling van alle landelijke vacatures van technische functies tot stafrollen. Je rapporteert aan de teamlead recruitment.

Functie

Als Corporate recruiter ben je samen met jouw collega-recruiters verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces van onze opdrachtgever en de diverse bedrijfsonderdelen in Nederland.

Je onderhoudt contacten met HR, het management en diverse externe partijen zoals en scholen en werving en selectiebureaus, om de vacatures zo snel en goed mogelijk te vervullen.

Je houdt je daarnaast bezig met de arbeidsmarktcommunicatie zoals het opstellen van pakkende vacatureteksten, de inzet van Social Media, beurzen en het opzetten van wervingscampagnes.

Naast wervingsactiviteiten ben je ook betrokken bij het verdere selectieproces en je onderhoudt de contacten met de kandidaten voor het plannen van gesprekken, assessments, maar ook voor het doen van aanbiedingen voor indiensttreding in samenwerking met HR.

WIj zijn op zoek naar een kandidaten die echt hart hebben voor recruitment en die het ook leuk vinden om naast meer tactisch en (voor de wat meer ervaren recruiter) strategisch, ook zelf operationeel en hands-on bezig te zijn.

Functie-eisen

Je hebt minimaal hbo werk/denkniveau en bij voorkeur een afgeronde hbo opleiding.

Je hebt ervaring binnen recruitment. Binnen een bedrijf als recruiter, maar dat kan ook ervaring zijn bij bijvoorbeeld een uitzend- of werving en selectiebureau. 

Je bent creatief in het bedenken van nieuwe manieren om de doelgroep te bereiken.

Verder beschikt je over goede communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Omdat het kan voorkomen dat je af en toe andere locaties moet bezoeken, is het handig dat je beschikt over een rijbewijs. Een auto is een optie als je voldoende reist.

Aanbod

Een fulltime functie (32 uur is bespreekbaar) binnen een mooie en groeiende internationale omgeving. Je werkt deels op kantoor en deels vanuit huis. Onze opdrachtgever biedt een prima salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring van maximaal € 4.000.= bruto bij aanvang. Je komt direct in dienst bij onze opdrachtgever. 

Inlichtingen

Marina Lauer

Sollicitatie

Graag ontvangen wij jouw cv en korte motivatie voor de functie via de knop “solliciteren” onderaan deze vacature.

Fidez Recruitment is verantwoordelijk voor de werving en selectie, wij gaan vertrouwelijk om met jouw gegevens. Zie ook de privacyverklaring op onze website.